Hoe gaat het met Oh Oh Cherso cast: toen & nu!

Het was de hit in het jaar 2010, het programma Oh Oh Cherso. Het programma werd destijds uitgezonden door RTL5 en stond geheel in het teken van een groep Haagse jongeren. Deze jongeren werden door het programma naar Chersonissos gestuurd, waar ze vakantie mochten vieren, onder het zicht van vele camera’s. De vakantie stond geheel in het teken van drank, zon en scharrels scoren. 

Je gelooft nooit hoeveel deze horrorfilms opbrengen!

De originele Oh Oh Cherso cast

De eerste twee seizoenen stonden geheel in het teken van de groep Haagse jongeren. Toen de jongeren het na twee seizoenen voor gezien hielden, vonden de programmamakers andere deelnemers. Na het vinden van andere deelnemers werd het programma direct een stuk minder populair. De originele Oh Oh Cherso cast bestond uit: 


  • Bibi Breijman (Kaboutertje)
  • Elize Kruuk (geen bijnaam)
  • Joey Spaan (Matsoe Matsoe)
  • Robert Minderhoud (Jokertje)
  • Samantha de Jong (Barbie)
  • Tony Wyczynski (Sterretje)
  • Vincent van der Lans (Sniper)
  • Roos van Gelder (Little Princess)

 

Hoe is het nu met de Oh Oh Cherso casting?

Sommige deelnemers staan nog steeds in de spotlights, terwijl andere deelnemers niets meer met de showbizz te maken willen hebben. Hoe gaat het nu met de deelnemers? 

Ontdek de duurste film ooit gemaakt!

Bibi Breijman - Kaboutertje

Bibi Breijman is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse media. Sinds haar deelname aan het programma ‘It takes two’ heeft ze een relatie met zanger Waylon. Samen heeft het koppel twee kinderen: Teddy en Chester. Momenteel is ze zwanger van haar derde kindje met Waylon.

https://www.instagram.com/p/C2Cma4_NzGX/?hl=nl&img_index=1

Elize Kruuk

 Elize is nauwelijks nog te vinden in de Nederlandse media. Toch is ze nog wel actief op Instagram. Samen met haar vriend bas heeft ze twee kindjes.
https://www.instagram.com/p/C1hIGKLI1Jd/?hl=nl 

Joey Spaan - Matsoe Matsoe

Tijdens zijn deelname aan Oh Oh Cherso was ‘Matsoe Matsoe’ al bezig met muziek en draaien. Tegenwoordig is Joey werkzaam als tuinman, maar hij draait ook geregeld op feestjes. Daarnaast heeft hij twee kinderen met zijn vrouw. 

https://instagram.com/p/C6HLfBMiuxU/?hl=nl 

Robert Minderhoud - Jokertje

Robert was al snel klaar met zijn leven in de spotlights. Hij ging studeren in Engeland en hij heeft inmiddels een universitair diploma op zak. Hij is getrouwd met Shana en is een succesvolle inkoper in de petrochemische industrie. Samen met Shana heeft hij een zoontje genaamd James. Robert heeft zich geheel afgeschermd van de socials.

Samantha de Jong - Barbie

De meest spraakmakende deelnemer van Oh Oh Cherso is natuurlijk Barbie. Na het programma heeft ze meerdere real life series gehad. Samen met haar ex-man Michael heeft ze twee kinderen: Angelina en Milano. Samen met een andere overleden ex heeft ze een kindje genaamd Angelo. Ondanks het moederschap is ze ook actief op Fancentro.
https://www.instagram.com/p/C20Kya3obSX/ 

Tony Wyczynski - Sterretje

Tony Wyczynski is nauwelijks nog te vinden op de socials. Ondanks dat is hij wel succesvol in het leven. Hij is momenteel actief als DJ, Producer en Kitesurf instructeur. 

Vincent van der Lans - Sniper

Vincent van der Lans was tijdens Oh Oh Cherso ook wel bekend als Snipertje. Hij had vanaf het moment dat hij in de vakantievilla stapte al direct zijn oog laten vallen op Roos. Samen zijn ze 13 jaar samen geweest en hebben ze twee kinderen. Reden van de breuk? Hij had zijn oog laten vallen op een veel jongere meid. 

https://www.instagram.com/p/C1TymMZizGv/?img_index=1 

Roos van Gelder - Little Princess

Roos van Gelder is sinds haar breuk met Vincent niet meer samen gezien met een man. Ze richt zich vooral op haar twee zoontjes en haar Instagram-life. 

https://www.instagram.com/p/CsWKfvGI8dU/ 

Picture of Richard
Richard

Schrijver voor Programmas.nl

Richard is een gepassioneerde schrijver voor Programmas.nl, met een diepe liefde voor tv-programma’s en films. Met een encyclopedische kennis van de nieuwste films en Netflix-shows, heeft hij zich gevestigd als een autoriteit op het gebied van entertainment. Zijn scherpe inzicht en levendige schrijfstijl maken zijn artikelen niet alleen informatief, maar ook boeiend voor iedereen die op zoek is naar het laatste nieuws en de beste aanbevelingen op het gebied van films en televisie. Richard deelt graag zijn passie voor het medium en biedt lezers een insider’s blik op de opwindende wereld van entertainment.

Inhoudsopgave

Nieuwe berichten