Films en tv-programma’s met Harry Melling

Harry Melling is een Engelse acteur die bekend werd door zijn rol als Dirk Duffeling in de Harry Potter films. Sindsdien heeft hij de smaak goed te pakken en heeft heel wat mooie rollen gespeeld. Dit zijn de beste films en tv-series met Harry Melling.

Ontdek de beste Disney Plus films!

De beste films en tv-programma’s met Harry Melling in de hoofdrol

Harry Melling heeft na Harry Potter nog veel meer rollen gespeeld, zowel voor tv-series als op het witte doek. Dit zijn Harry Mellings beste tv-series en films. 

Deze horrorfilms zijn angstaanjagend!

The Tragedy of Macbeth (2022)

In deze verfilming van het door Shakespeare geschreven verhaal Macbeth, speelt Harry Melling de rol van de opvolger van de troon. Hij laat hierin goed naar voren komen dat hij niet zoveel weet over het echte leven vanwege de manier waarop hij is opgevoed. Dankzij zijn mooie acteerwerk past deze film zeker op het lijstje met beste films en tv-programma´s van Harry Melling. Hij speelt hier aan de zijde van ware legendes zoals Denzel Washington en Brendan Gleeson. 

Dit is het meest gelezen roddelblad in Nederland!

The Queen´s Gambit (2020)

Harry Melling zette in The Queen´s Gambit weer een hele andere rol neer. Hij speelt hierin de rol van Harry Beltik een ervaren schaker die niet onder de indruk is van Beth (Anya Taylor-Joy). Dat is totdat Beth van hem wint. Harry en Beth krijgen een unieke vriendschap en hij helpt haar om op te klimmen in de schaakwereld. Het is een mooie ingetogen rol in een zeer goed gewaardeerde Netflix-miniserie. Deze serie verdient met recht een plekje op de lijst met Harry Mellings beste films en series. 

The Battle of Buster Scruggs (2018)

In The Battle of Buster Scruggs speelt Harry Melling slechts een kleine rol. Desondanks is het een rol waarin zijn kwaliteiten goed tot uiting komen. Deze film verdient absoluut een plekje op de lijst met beste films en series van Harry Melling. Melling speelt een beetje een vreemd karakter die angst inboezemt en zelfs een beetje tragisch is. Het is knap hoe hij met zo´n kleine rol toch indruk weet te maken.

The Devil All the Time (2020)

The Devil All the Time is een film die zich afspeelt in de Verenigde Staten in de periode van het einde van de Tweede Wereldoorlog tot 1960. De film volgt een aantal bizarre karakters met een donkere achtergrond. In de psychologische thriller gaat Harry Melling volledig over de top. Hij speelt een priester die doordraait en de realiteit kwijtraakt. De rol is zeer overtuigend wat de film extra diepte geeft. De film kreeg sowieso lovende kritieken, mede vanwege het acteerwerk van Tom Holland en Robert Pattinson. 

The Pale Blue Eye (2022)

The Pale Blue Eye is een zeer indrukwekkende film waardoor hij zeker op deze lijst met beste Harry Melling films en tv-series hoort. In de film speelt hij de rol van Edgar Allen Poe. Het is een soort moordmysterie. Terwijl Edgar Allen Poe naar de Amerikaanse militaire academie West Point gaat werkt hij aan de zijde van een onderzoeker (Christian Bale). De film laat hiermee een beetje van de achtergrond van de beroemde schrijver zien. In zijn rol laat Harry hier en daar een donkere kant van zichzelf zien. 

The Old Guard (2020)

Tot slot moeten we ook de film The Old Guard nog even benoemen. Dit is met recht een film die op de lijst met beste films en tv-series met Harry Melling hoort. Hij speelt in deze actiefilm de rol van de antiheld Merrick. In de film met Charlize Theron strijdt een groep mensen met speciale gaven om hun vrijheid te beschermen. 

Picture of Richard
Richard

Schrijver voor Programmas.nl

Richard is een gepassioneerde schrijver voor Programmas.nl, met een diepe liefde voor tv-programma’s en films. Met een encyclopedische kennis van de nieuwste films en Netflix-shows, heeft hij zich gevestigd als een autoriteit op het gebied van entertainment. Zijn scherpe inzicht en levendige schrijfstijl maken zijn artikelen niet alleen informatief, maar ook boeiend voor iedereen die op zoek is naar het laatste nieuws en de beste aanbevelingen op het gebied van films en televisie. Richard deelt graag zijn passie voor het medium en biedt lezers een insider’s blik op de opwindende wereld van entertainment.

Inhoudsopgave

Nieuwe berichten