Films en tv-programma’s met Freddy Carter

Ontdek de beste films en series met Freddy Carter. De Engelse acteur is bij velen vooral bekend om zijn rol in de Netflix serie Shadow and Bone. Maar Freddy Carter heeft nog veel meer goede rollen op zijn naam staan en heeft zelfs zijn eigen films uitgebracht. Dit zijn Freddy Carters beste film en series.

Ontdek de engste horrorfilms ooit gemaakt!

De beste films en tv-programma’s met Freddy Carter in de hoofdrol

Freddy Carter heeft al heel wat rollen op tv, het witte doek en het toneel op zijn naam staan. Dit zijn Freddy Carters beste tv-programma’s en films. 

Deze podcasts moet je horen!

Shadow and Bone (2021-2023)

In 2021 kwam de fantasy serie Shadow and Bone voor het eerst op Netflix uit. De film waarin Freddy Carter de rol van Kaz Brekker speelt is een van de beste films en series van Freddy Carter. De film is gebaseerd op de fantasy boeken The Grisha Trilogy en Six of Crows Duology geschreven door Leigh Bardugo. 

De serie werd zeer goed ontvangen bij het publiek. Dat was onder andere te danken aan het geniale acteerwerk van Freddy Carter. Er werden twee seizoenen uitgezonden, maar veel fans willen de serie weer terug. Ze haalden zelfs 200.000 handtekeningen op om hun argumenten kracht bij te zetten. 

Dit zijn de beste films op Disney Plus!

The Doll Factory (2023)

Een bijzondere rol is voor Freddy Carter weggelegd als Gideon Fletcher in de serie The Doll Factory. Het is een serie die zeker thuishoort op deze lijst met beste Freddy Carter series en films. De serie speelt zich af in het Victoriaanse Londen en vertelt het verhaal van Iris en haar zus Rose. Iris droomt ervan om kunstenaar te worden. Als ze de schilder Louis ontmoet besluit ze voor hem model te staan, dit resulteert in een verhaal over obsessie. Gideon komt in de serie regelmatig terug.

Masters of the Air (2024)

In 2024 speelt Freddy Carter de rol van luitenant Divid Friedkin in de tv-serie Masters of the Air. Het is een miniserie over de Tweede Wereldoorlog die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Donald L. Miller. De film volgt een groep mannen die in de oorlog in een Boeing B-17 vliegen. In een van de afleveringen speelt Freddy Carter de co-piloot aan de zijde van majoor Cleven (Austin Butler). 

Death in Paradise (2023)

In 2023 speelde Freddy Carter de rol van Benjamin Stableforth in de kerstspecial van de serie Death in Paradise. Deze rol verdient ook zeker een plek op de lijst met beste films en tv-series van Freddy Carter. Het is een Brits-Franse dramaserie die opgenomen is op het eiland Guadeloupe in de Caraïben. Carter is de zoon van een rijke familie die op vakantie is op het Caraïbische eiland. Tijdens de vakantie wordt zijn vader onder verdachte omstandigheden dood gevonden in een ravijn. 

Free Rein serie (2017- 2019)

In 2018 wordt Freddy Carter gevraagd om de rol van Peter Hawthorne te spelen in de Free Rein series op Netflix. De serie speelt zich af op een fictief eiland voor de kust van Engeland. Freddy Carter speelt de rol van stalknecht die er in het tweede seizoen achterkomt dat hij een fortuin heeft geërfd.

Van de serie werden twee seizoenen gemaakt waarin Freddy Carter speelde. Daarnaast zijn er twee specials gemaakt waarin hij nogmaals in zijn rol van Peter Hawthorne ‘Pin’ kroop. Dit zijn Free Rein: The Twelve Neighs of Christmas en Free Rein: Valentine’s Day. De serie heeft heel wat awards gewonnen waaronder een Emmy voor beste serie voor families en kinderen en beste directie.

Picture of Richard
Richard

Schrijver voor Programmas.nl

Richard is een gepassioneerde schrijver voor Programmas.nl, met een diepe liefde voor tv-programma’s en films. Met een encyclopedische kennis van de nieuwste films en Netflix-shows, heeft hij zich gevestigd als een autoriteit op het gebied van entertainment. Zijn scherpe inzicht en levendige schrijfstijl maken zijn artikelen niet alleen informatief, maar ook boeiend voor iedereen die op zoek is naar het laatste nieuws en de beste aanbevelingen op het gebied van films en televisie. Richard deelt graag zijn passie voor het medium en biedt lezers een insider’s blik op de opwindende wereld van entertainment.

Inhoudsopgave

Nieuwe berichten