Ortál Vriend: kom meer te weten over deze mooie dame!

Bij de naam Ortál Vriend gaat niet direct bij iedereen direct een lampje branden. Ondanks dat haar naam nog een heel bekende naam in Nederland is, is de dame wel degelijk een grote aanwinst voor de entertainmentindustrie van Nederland. De dame is inmiddels te zien geweest in succesvolle programmeringen en speelt momenteel de rol van ‘Tamara Schut’ in de populaire soapserie ‘Goede tijden, slechte tijden’. 

Wie is Ortál Vriend?

Ortal Vriend heeft haar bekendheid voornamelijk te danken aan haar rol als ‘Noucha van Vliet’ in de serie Flikken Rotterdam. Ze is namelijk inmiddels alweer ruim zes jaar te zien in deze serie. Deze grote rol kreeg Ortál nadat ze net pas twee jaar was afgestudeerd aan de toneelacademie in Maastricht. Vanaf het moment dat ze is afgestudeerd, heeft ze dus al snel naam gemaakt in de Nederlandse showbizz. 


Ook tijdens haar studie viel Ortál Vriend al snel op. Tijdens haar studie werd ze namelijk al uitgekozen voor een hoofdrol in de serie 4JIM. Het krijgen van een hoofdrol tijdens je studie zegt natuurlijk al voldoende over hoe goed je acteerprestaties zijn. 

De rijke carrière van Ortál Vriend

Ortál Vriend heeft haar studie in het jaar 2016 succesvol afgerond. Na haar afstuderen kreeg ze direct een bijrol aangeboden in de serie ‘Celblok H’. Hierna kreeg ze een rol aangeboden in de succesvolle Videoland-serie ‘Mocro Maffia’. Deze positieve start heeft direct een goede toon gezet in haar carrière. Naast het acteren zie je Ortál Vriend ook geregeld voorkomen in diverse programma’s zoals bijvoorbeeld ‘De Verraders’. 

 

Ondanks haar succesvolle acteercarrière doet Ortál Vriend veel meer dan dat. Ze heeft namelijk ook een succesvol sportbedrijf opgezet genaamd ‘Butt Factory’. Binnen dit sportbedrijf worden verschillende soorten lessen georganiseerd, speciaal voor vrouwen. 


Een bijzonder citaat uit haar sportbedrijf is: “Since life is as serious as it is from itself, in those classes we can definitely guarantee a smile on your face while you’re burning your ass off.”

Wat is de afkomst van Ortál Vriend?

Dat Ortál Vriend geen Nederlandse naam heeft, is inmiddels wel duidelijk. Waar komt Ortál vriend vandaan? De dame is in Nederland geboren, maar heeft een Nederlands-Israëlische afkomst. Dit komt doordat haar moeder van Israëlische afkomst is. Dit verklaart natuurlijk ook direct het prachtige getinte uiterlijk van Ortál. 

Heeft Ortál Vriend een relatie?

Ortal Vriend heeft een lange tijd een relatie gehad met Faiz. Ondanks haar gelukkige liefdesleven, deelde Ortal weinig over haar romantische relatie. Op Instagram is nauwelijks wat te vinden over haar relatie met Faiz. Ze heeft enkel een foto gedeeld tijdens hun gehele relatie. Zelfs bij het plaatsen van deze foto werd niet duidelijk dat het om haar vriend ging. 

Onlangs is bekend geworden dat Ortal uit elkaar is met haar vriend Faiz. Ze hadden elkaar in de corona periode leren kennen, maar de relatie bleek helaas inmiddels niet meer zo goed te lopen als voorheen. Beide hebben ze daarom besloten om uit elkaar te gaan, waardoor Ortal weer single is. 

Hoeveel vermogen heeft Ortál Vriend?

De meeste mensen denken dat acteren in Nederland een flinke goudmijn oplevert. Toch is dit in de meeste gevallen helemaal niet het geval. Bovendien is het leven van een actrice nooit zeker. Je kunt namelijk een grote rol spelen voor bijvoorbeeld een film, terwijl je dan zomaar weer een half jaar zonder werk kan zitten. 

 

Ondanks dat ze waarschijnlijk niet rijk wordt van het acteren, heeft ze haar verdiende geld wel goed geïnvesteerd. Ze heeft namelijk een succesvol sportbedrijf opgezet, waar ze een flink klantenbestand heeft opgebouwd. Heel slim natuurlijk, op deze manier zorgt ze voor een stabiel inkomen, op het moment dat er even geen acteerklus is. 

 

Momenteel heeft Ortál een vaste acteerklus in de bekende soapserie ‘Goede tijden, slechte tijden’. Dit zorgt natuurlijk ook voor een leuk inkomen, al is wel bekend dat de acteurs van ‘Goede tijden, slechte tijden’ niet direct een gouden inkomen hebben bij de serie. 

Foto van Richard
Richard

Schrijver voor Programmas.nl

Richard is een gepassioneerde schrijver voor Programmas.nl, met een diepe liefde voor tv-programma’s en films. Met een encyclopedische kennis van de nieuwste films en Netflix-shows, heeft hij zich gevestigd als een autoriteit op het gebied van entertainment. Zijn scherpe inzicht en levendige schrijfstijl maken zijn artikelen niet alleen informatief, maar ook boeiend voor iedereen die op zoek is naar het laatste nieuws en de beste aanbevelingen op het gebied van films en televisie. Richard deelt graag zijn passie voor het medium en biedt lezers een insider’s blik op de opwindende wereld van entertainment.

Inhoudsopgave

Nieuwe berichten