Films en tv-programma’s met Eve Harlow

Eve Harlow is een veelzijdige Canadese actrice die haar stempel heeft gedrukt op zowel film als televisie. Het meest bekend om haar krachtige optredens en haar vermogen om complexe personages tot leven te brengen. Je kent haar onder andere van The 100, The Night Agent en Agents of S.H.I.E.L.D. Hieronder een overzicht van de beste films en series met Eve Harlow.

Je gelooft nooit wat Alexis Bledel heeft gespeeld!

De beste films en tv-programma’s met Eve Harlow in de hoofdrol

Eve Harlow heeft al heel wat bijzondere rollen vertolkt. Dit zijn Eve Harlows films en tv-programma’s die je niet mag missen. 

De beste films en tv-programma’s met Austin Butler!

The Night Agent (2023)

The Night Agent is zonder twijfel een van de beste films en series met Eve Harlow. In de serie ontdekt FBI-agent Peter Sutherland dat een dodelijke samenzwering het land kan verwoesten. Eve Harlow speelt de rol van de meedogenloze moordenaar Ellen. 

Haar doel is om Peter Sutherland te vinden en te vermoorden. Ze doet er alles aan om dit te realiseren, zo vermoordt ze haar eigen partner en ontvoert een kind. Uiteindelijk weet Peter Sutherland Ellen te verslaan, maar ze heeft het hem zeker moeilijk gemaakt. De serie is te zien op Netflix. 

Waarom Hannah Waddingham een geweldige actrice is!

Agents of S.H.I.E.L.D. (2013-2020)

In deze Marvel film speelt Eve Harlow de rol van Tess. Tess woont in een ruimtestation waar mensen naartoe vluchtten toen de aarde werd verwoest. Tess wijd haar leven aan het beschermen van de mensen om haar heen. Dat leidt ertoe dat Kree haar vermoord, of in ieder geval dat lijkt zo. 

Later in de serie komt Tess weer terug. Dit is een van Eve Harlows beste films en tv-programma’s omdat ze een zeer sterk karakter neerzet. Haar acteerwerk komt heel overtuigend over.

The 100 (2014)

The 100 is een postapocalyptische serie die door veel mensen zeer goed werd gewaardeerd. De serie uit 2014 speelt zich 100 jaar na een nucleaire tragedie af. De paar mensen die wisten te vluchten wonen op een ruimteschip waar nog gebrekkig zuurstof is. Om de mensheid te redden wordt een groep tieners naar de aarde gestuurd om te kijken of er een plek is waar ze kunnen leven.

In de serie speel Eve Harlow de rol van Maya. Ze is zowel in het tweede als zesde seizoen van de serie te zien als medisch hulpverlener. In die hoedanigheid probeert ze haar medemens te helen wanneer dat nodig is. Uiteindelijk overlijd Maya, maar de rol heeft Eve Harlow absoluut op de kaart gezet.

Heroes Reborn (2015-2016)

Heroes Reborn is het vervolg op de serie Heroes. In de serie worden bijzondere mensen met superkrachten gevolgd. Samen doen ze hun best om de wereld te redden van de ondergang, terwijl ze zelf op de hielen gezeten worden. De serie speelt zich af een jaar na een grote terroristische aanslag in Odessa, Texas. De overheid denkt dat het aan de mensen met superkrachten, ook wel Evos genoemd. 

Eve Harlow speelt in de serie de rol van Taylor Kravid een agent die Evos probeert uit te schakelen. Dat is totdat ze erachter komt wat haar familie voor kwaads in de zin heeft. Ze sluit zich aan bij het verzet. Veel fans konden niet wachten op een tweede seizoen, maar daar kwam het niet van. 

Trigger Point (2021)

Een andere goede film en serie met Eve Harlow is Trigger Point. Eve speelt hierin de rol van Monica Kane die wordt gekidnapt door een groep criminelen die haar vader martelen. Monica laat zich niet zomaar gevangennemen, ze strijd voor zichzelf. Eve zette hiermee een zeer sterk karakter neer.  

Picture of Richard
Richard

Schrijver voor Programmas.nl

Richard is een gepassioneerde schrijver voor Programmas.nl, met een diepe liefde voor tv-programma’s en films. Met een encyclopedische kennis van de nieuwste films en Netflix-shows, heeft hij zich gevestigd als een autoriteit op het gebied van entertainment. Zijn scherpe inzicht en levendige schrijfstijl maken zijn artikelen niet alleen informatief, maar ook boeiend voor iedereen die op zoek is naar het laatste nieuws en de beste aanbevelingen op het gebied van films en televisie. Richard deelt graag zijn passie voor het medium en biedt lezers een insider’s blik op de opwindende wereld van entertainment.

Inhoudsopgave

Nieuwe berichten